Varme og sanitær på Skarpnord Terrasse

På Skarpnord på Hafslundsøy bygger Sarpsborg og Omegn Boligbyggelag 36 nye boliger. Ingard Langsholdt AS har fått oppdraget med å levere og installere alt av varme- og sanitærinstallasjoner.

Grunnarbeidene til første byggetrinn i Skarpnord Terrasse er allerede i full gang. Det består av 24 boenheter på mellom 92 og 110 kvadratmeter. Når hele prosjektet står ferdig vil det være 36 nye flotte boliger, fordelt på 3 svalgangshus i 3 etasjer, idyllisk beliggende ved Glommas bredd på Hafslundsøy.

Miljøvennlig varmeanlegg

Ingard Langsholdt AS har fått oppdraget med å levere og installere alt av varme- og sanitærinstallasjoner til prosjektet. Det innebærer blant annet et miljøvennlig varmeanlegg med vannbåren varme der energien hentes fra borebrønner som eies av borettslaget. Varmt forbruksvann vil også bli forvarmet med energi fra borebrønnene. Dette fører til svært billig oppvarming, og reduserer strømforbruket betydelig.

Foretrukket leverandør

For rørleggerbedriften Ingard Langsholdt AS vil det alltid være en målsetting å være markedets mest foretrukne leverandør av denne type installasjoner. Derfor har bedriften stort fokus på kompetanse og fagkunnskap knyttet til miljøteknologi og nye energieffektive produkter. Bedriften påtar seg oppdrag for både privatkunder og næringslivskunder.