Med øye for detaljer

Da Rolvsøymannen Terje Christiansen skulle oppgradere baderommet i 2005 kontaktet han tre ulike aktører i rørleggerbransjen. Etter en runde med tegninger og ulike forslag til løsninger falt valget på Ingard Langsholdt AS i Sarpsborg.

Hjemme hos Terje er det meste på stell. Det ser vi allerede når vi parkerer på utsiden av huset hans i Råkollveien. Velstelt pent og ordentlig over alt. Og når vi kommer på innsiden forstår vi fort at Terje en mann med øye for detaljer. Her er det ikke mye som er overlatt tilfeldighetene, og dette sto naturligvis også i fokus da Terje skulle oppgradere badet sitt i 2005.

Først i Norge

Det var nemlig en del fikse detaljer og løsninger som gjorde at Ingard Langsholdt trakk det lengste strået da Terje skulle velge leverandør. Blant annet ble det tegnet inn en innfelt TV i veggen over badekaret. Det hadde forretningsmannen fra Rolvsøy vanskelig for å si nei til. TV-apparatet ble spesialimportert fra England, og badet var det første i privat eie i Norge som hadde TV godkjent for våtrom innfelt i veggen. En annen fiks detalj er at baderomsvinduet har elektrisk åpning og kan åpnes, lukkes, eller settes i en ønsket luftestilling ved hjelp av et bryterpanel.

Nøyaktighet

Jeg innrømmer å være rimelig kresen, men jeg har fra dag én vært veldig godt fornøyd med badet Ingard Langsholdt AS leverte her
for ni år siden, og jeg er fortsatt like fornøyd, sier Terje Christiansen. Spesielt trekker han frem nøyaktigheten og presisjonen rørleggerne fremviste i arbeidet. Ting er symmetrisk plassert med millimeterpresisjon, og det er sånne detaljer som jeg setter pris på, sier han. Bildene viser flere eksempler på dette. Se eksempelvis på hvordan toalettet, vaskeservantene og håndkleholderen er plassert i forhold til flisene på veggen bak! Det er rett og slett godt håndverk.

Velger Langsholdt igjen

Terje kan forsikre oss om at dersom han på ett eller annet tidspunkt skal bygge nytt hus eller restaurere et gammelt, så blir det Ingard Langsholdt AS som får jobben med å bygge baderom. Etter jobben som ble gjort her hos meg i 2005 så er det ingen tvil om hvor jeg vil handle, og det anbefaler jeg gjerne for andre også, avslutter han.